Werken bij OnlineSlagen

Kom jij samen met ons werken aan het onderwijs van de toekomst?

LESSTOFONTWIKKELAAR Biologie (docent vmbo/havo/vawo)

Gezocht: Lesstofontwikkelaar Biologie (Docent)

Als lesstofontwikkelaar ga je onze huidige lesstof opnieuw opzetten. Dit doe je op basis van de bestaande stof en jouw eigen interpretatie van lesgeven en persoonlijk onderwijs.

Gezocht: Lesstofontwikkelaar biologie (docent)

Bekijk vacature

Lesstofontwikkelaar

Wil jij meewerken aan het lesgeven van de toekomst?

Dit jaar willen we ons digitale platform uitbreiden naar alle leerjaren in het voortgezet onderwijs. Hiervoor zoeken we docenten voor vrijwel alle middelbare schoolvakken die het ontwikkelproces willen overzien, waarbij zij met een team de leerstof zullen ontwikkelen.

WIL jij meewerken aan het lesgeven van de toekomst?

Bekijk vacature

CONTENTONTWIKKELAAR

Wil jij bijdragen aan het onderwijs van de toekomst?

OnlineSlagen start met de ontwikkeling van een digitaal platform voor alle hoofdvakken in het middelbaar onderwijs. In samenwerking met onze digitale leerfunctionaliteiten zorgen we voor een betere en leukere manier van leren en lesgeven.

Wil jij bijdragen aan het onderwijs van de toekomst?

Bekijk vacature

LESSTOFONTWIKKELAAR ECONOMIE (DOCENT)​

Gezocht: lesstofontwikkelaar economie (docent)

Iedere leerling leert anders; leerlingen krijgen zelf de leiding in het bepalen van hun eigen leerpad en leren op basis van voorkeur en competentie. Voor onze online training economie zijn we op zoek naar een docent die de leerlijnen uitzet op alle niveaus.

Gezocht: lesstofontwikkelaar economie (docent)

Bekijk vacature

Lesstofontwikkelaar aardrijkskunde (docent)

Gezocht: lesstofontwikkelaar aardrijkskunde (docent)

Iedere leerling leert anders; leerlingen krijgen zelf de leiding in het bepalen van hun eigen leerpad en leren op basis van voorkeur en competentie. Voor onze online training aardrijkskunde zijn we op zoek naar een docent die de leerlijnen uitzet op alle niveaus.

Gezocht: lesstofontwikkelaar aardrijkskunde (docent)

Bekijk vacature

AccountManager

Wil jij met ons het onderwijs vooruit helpen?

Kun jij netwerken als de beste en wil jij een verschil maken in de maatschappij? Draag bij aan de digitalisering van het voortgezet onderwijs! Voor ons kantoor in Amsterdam zijn we op zoek naar een ambitieuze accountmanager die met ons het onderwijs vooruit wilt helpen.

Wil jij met ons het onderwijs vooruit helpen?

Bekijk vacature

Frontend web developer

Help revolutionize the Dutch education system - VERVULD

Wil jij samen met een team van jonge, enthousiaste mensen het voorgezet onderwijs in Nederland naar een hoger niveau tillen? Dan zit je bij OnlineSlagen op de goede plek. Wij geloven dat we met onze digitale leermiddelen een enorme impact kunnen maken!

Deze vacature is vervuld

Content Marketeer

Content marketeer - VERVULD

Als content marketeer bij OnlineSlagen ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de contentstrategie. JIj hebt gevoel voor tekst en beeld en jij weet als geen ander met welke boodschap en via welk kanaal je onze jonge doelgroep kunt bereiken.

Deze vacature is vervuld

Digital designer

Digital designer - VERVULD

Als Digital Designer bij OnlineSlagen werk je nauw samen met onze developers en het marketing team. Jouw doel is het creëren van dezelfde digitale ervaring op de verschillende kanalen en contactmomenten met onze doelgroep.

Deze vacature is vervuld

EindexamEN editor

Bijbaan: Examen editor - VERVULD

Geld verdienen op het moment dat het jou uitkomt, op de plek die jou uitkomt! Voor deze functie zoeken we studenten die binnen onze online leeromgeving vmbo eindexamens in een online jasje willen steken.

deze vacature is vervuld

Online examentrainer

Online Examentrainers (april & mei 2020)​ - Vervuld

OnlineSlagen helpt sinds 2015 leerlingen slagen door middel van gestructureerde uitlegvideo's, interactieve oefenopgaven en chatondersteuning. Voor ons snelgroeiende online platform zoeken we enthousiaste examentrainers die leerlingen kunnen ondersteunen via onze chat.

Deze vacature is vervuld