De voordelen van een online examentraining

Slagingsgarantie

Door het vertrouwen in onze trainingen bieden wij slagingsgarantie. Mocht je toch een onvoldoende halen op het CE in het vak waarvoor je bij ons een training hebt gekocht, dan kun je je cijferlijst uploaden en storten wij het volledige bedrag terug. Omdat wij vinden dat wij ons werk pas goed hebben gedaan, als jij geslaagd bent!

Leren waar en wanneer je wilt

Je bent niet gebonden aan een plaats of een tijd. Of je nu s’ochtends in de trein of s’avonds in de tuin zit, de examentraining en de examentrainers zijn binnen handbereik!

Leren op je eigen tempo

Met een online examentraining kun jij op je eigen tempo leren. Je kan de video’s zo vaak terugkijken en de opgaven zo vaak oefenen als je wilt!

Video is bewezen 60% effectiever

Uit onderzoek blijkt dat uitleg met behulp van beeld 60% beter blijft hangen. Met onze geanimeerde video’s onthou jij dus sneller en beter de examenstof!

Jouw voortgang wordt bijgehouden

Onze interactieve leeromgeving houdt jouw voortgang bij en ziet precies in welke onderwerpen je goed en in welke onderwerpen je minder bent. Zo kan jij je focussen op die onderwerpen waar dat nog nodig is, en zul je betere resultaten boeken!

Nooit meer vastlopen tijdens het leren

Kom je er niet uit dan staan wij ook voor je klaar. Met de chatfunctie kun je onbeperkt vragen stellen en helpen onze ervaren examentrainers je er doorheen. Ook in de avond en in het weekend!

*Openingstijden chat:
Centraal Examentrainingen: 10:00-21:00 
Schoolexamen abonnement: 12:00 tot 21:00

Betaalbaar voor iedereen

Traditionele examentrainingen en bijles kosten vaak minimaal honderden euro’s. Daarbij komen nog de reis en eventuele verblijfskosten. Met een online examentraining van OnlineSlagen ben je voor slechts €49,50 volledig voorbereid op je examens.

Volledigheid en kwaliteit

De video’s en opgaven bevatten alle stof die jij moet kennen voor je examens. Onze ervaren docenten en examentrainers controleren continue de kwaliteit van onze trainingen. Op deze manier verzekeren wij de beste en meest volledige trainingen! 

Of lees hier hoe onze online examentrainingen worden gemaakt.

Sluit Menu
0
×

Winkelmand