De voordelen van een online examentraining

Bekijk hieronder of een online examentraining iets voor jou is!

🎓 Slagingsgarantie

Door het vertrouwen in onze online examentrainingen bieden wij slagingsgarantie. Mocht je toch een onvoldoende halen op het CE in het vak waarvoor je bij ons een training hebt gekocht, dan kun je je cijferlijst uploaden en storten wij het volledige bedrag terug. Wij vinden dat wij ons werk pas goed hebben gedaan, als jij geslaagd bent!

⏰ Leren waar en wanneer je wilt

Doordat je de examentraining online doorloopt, ben je niet gebonden aan een plaats of een tijd. Het geeft je dus veel meer vrijheid en flexibiliteit. Of je nu ’s ochtends in de trein of ’s avonds in de tuin zit, de online examentraining en de examentrainers zijn binnen handbereik!

⏱️ Leren op je eigen tempo

Iedereen heeft een ander leertempo. Met een online examentraining kun jij leren op je eigen tempo. Je kan de video’s zo vaak terugkijken als je wilt en onderwerpen die jij lastig vindt meer oefenen. 

🎥 Video is bewezen 60% effectiever

Uit onderzoek blijkt dat uitleg met behulp van beeld 60% beter blijft hangen. Met onze geanimeerde video’s onthou jij dus sneller en beter de examenstof. Daarnaast maken online middelen, zoals video’s, het leren net even iets leuker. 

📈 Jouw voortgang wordt bijgehouden

Onze interactieve leeromgeving houdt jouw voortgang bij en ziet precies in welke onderwerpen je goed en in welke onderwerpen je minder goed bent. Zo kan jij je focussen op die onderwerpen waar dat nog nodig is, en zul je betere resultaten boeken!

💬 Nooit meer vastlopen tijdens leren

Kom je er niet uit dan staan wij ook voor je klaar. Met de chatfunctie kun je onbeperkt vragen stellen en helpen onze ervaren examentrainers je er doorheen. Ook in de avond en in het weekend!

Openingstijden chat vanaf 1 april: 10.00 – 21.00

💰 Betaalbaar voor iedereen

Traditionele examentrainingen en bijles kosten vaak honderden euro’s. Daarbij komen nog de reis en eventuele verblijfskosten. Met een online examentraining van OnlineSlagen ben je voor slechts €49,50 per vak volledig voorbereid op het eindexamen.

💯 Volledig en kwaliteit

De online examentrainingen bevatten alle stof die jij moet kennen voor je examens. Onze ervaren docenten en examentrainers controleren continue de kwaliteit van onze trainingen. Op deze manier verzekeren wij de beste en meest volledige trainingen!

Of lees hier hoe onze online examentrainingen worden gemaakt.