De voordelen van een online examentraining

Bekijk hieronder of een online examentraining iets voor jou is!

De 8 voordelen van OnlineSlagen

De 8 voordelen van OnlineSlagen

🎓 Slagingsgarantie

Door het vertrouwen in onze online examentrainingen bieden wij slagingsgarantie. Mocht je toch een onvoldoende halen op het CE in het vak waarvoor je bij ons een training hebt gevolgd, kun je je cijferlijst uploaden. Dan storten wij het volledige bedrag terug. Wij vinden dat we ons werk pas goed hebben gedaan, als jij geslaagd bent!

⏰ Leren waar en wanneer je wilt

Doordat je de examentraining online doorloopt, ben je niet gebonden aan een plaats of een tijd. Het geeft je dus veel meer vrijheid en flexibiliteit. Of je nu ‘s ochtends in de trein of ‘s avonds in de tuin zit, de online examentraining en de examentrainers zijn altijd binnen handbereik!

⏱️ Leren op je eigen tempo

Iedereen heeft een ander leertempo. Met een online examentraining kun jij leren op je eigen tempo. Je kan de video’s zo vaak terugkijken als je wilt en extra tijd besteden aan de onderwerpen die jij lastig vindt.

🎥 Leren met video is 60% effectiever

Uit onderzoek blijkt dat uitleg met behulp van beeld 60% beter blijft hangen. Met onze geanimeerde video’s onthoud jij de examenstof dus sneller en beter. Daarnaast maken online middelen, zoals video’s, het leren net even iets leuker. 

📈 Jouw voortgang wordt bijgehouden

Onze interactieve leeromgeving houdt jouw voortgang bij en ziet precies in welke onderwerpen je goed bent en in welke onderwerpen je minder goed bent. Zo kan jij je focussen op die onderwerpen die wat extra aandacht nodig hebben en zul je betere resultaten boeken!

💬 Nooit meer vastlopen met leren

Kom je er niet uit? Dan staan wij ook voor je klaar. Met de bijles-chat kun je onbeperkt vragen stellen aan onze examentrainers. Zij zullen je helpen om alle stof onder de knie te krijgen. Ook ‘s avonds en in het weekend!

Openingstijden bijles-chat: vanaf 1 april, 10.00 – 21.00

💰 Betaalbaar voor iedereen

Traditionele examentrainingen en bijles kosten vaak honderden euro’s. Daarbij komen nog de eventuele reis- en verblijfskosten. Met een online examentraining van OnlineSlagen ben je voor slechts €49,50 per vak volledig voorbereid op het eindexamen!

💯 Volledig en van hoge kwaliteit

De online examentrainingen bevatten alle stof die jij moet kennen voor je examens. Onze ervaren docenten en examentrainers controleren de kwaliteit van onze trainingen continu. Op deze manier kunnen wij je de beste en meest volledige trainingen verzekeren!

Enthousiast geworden?

Benieuwd hoe onze online examentrainingen gemaakt worden?

Lees er hier alles over!