De beste voorbereiding op de school- en eindexamens!

Al meer dan 75 scholen maken gebruik van onze online examentrainingen. Maak hieronder vrijblijvend een docenten account aan.

VMBO, HAVO & VWO

Wat is OnlineSlagen?

OnlineSlagen is het meest complete en geavanceerde online leerplatform voor de eindexamens. We bieden online examentrainingen aan voor examenkandidaten, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar schoolexamentrainingen. Door middel van o.a. duidelijke animatievideo’s wordt alle stof uitgelegd. Leerlingen kunnen onbeperkt oefenen in de slimme leeromgeving waar zij persoonlijk inzicht krijgen in resultaat en voortgang. Hierdoor kan er leuker en efficiënter geleerd worden. Ook is er vanaf 1 april een chatfunctie waarin examenkandidaten al hun vragen kunnen stellen, 7 dagen per week. Op deze manier helpen we leerlingen de beste resultaten te halen voor hun schoolexamens en eindexamens.

online examentraining en online bijles video's

Video's, samenvattingen en meer

Sommige leerlingen leren het best met kernbegrippen en samenvattingen, anderen zweren bij het gebruik van video. In onze trainingen wordt alle stof behandeld met animatievideo's, samenvattingen, flashcards / begrippenlijsten en stapsgewijze uitleg bij opgaven.

online examentraining en online bijles hoge cijfers

Slimme oefenomgeving

Ieder onderwerp wordt geoefend met uitgebreide oefenopgaven, waarbij leerlingen zelf hun eigen leerpad bepalen. Door stapsgewijze uitleg, zelftesten en het leerlingen dashboard weten leerlingen precies hoe ze er bij ieder onderwerp voor staan. Daarnaast kunnen alle oude examens op een handige manier worden geoefend.

online examentraining en online bijles chatten

Chat ondersteuning

Leerlingen kunnen ook gebruik maken van de chat ondersteuning. Vanaf 1 april zitten onze examentrainers klaar om alle inhoudelijke vragen te beantwoorden van de leerlingen (7 dagen per week, 10:00-21:00) . Naast inhoudelijke vragen kunnen docenten en leerlingen het hele jaar op de chat terecht voor algemene support.

Docenten omgeving

Docentendashboard

Met het docentendashboard krijgen leraren real time inzicht in de voortgang en het leergedrag van leerlingen. Uitgebreide antwoorden bij opgaven en zelftesten na ieder onderdeel zorgen ervoor dat leerlingen direct weten hoe ze ervoor staan en kunnen leren van hun fouten. Met de inzichten uit dashboarding wordt het voor zowel leerling als docent meteen duidelijk welke onderwerpen een leerling wel en niet beheerst. Het is ook mogelijk om als docent antwoorden na te kijken, taken toe te kennen en feedback te geven. Op deze manier kunnen docenten hun leerlingen ook op afstand gericht en efficiënt ondersteunen.

Inzicht in leergedrag

Via het docentendashboard krijgt u real time inzicht in de leerprestaties van leerlingen. Zo weet u precies waar uw leerlingen moeite mee hebben en ondersteuning nodig is.

test

Geef taken en kijk na

Om uw leerlingen efficiënt en gericht te ondersteunen, kunt u via het platform huiswerktaken geven, opdrachten nakijken en feedback geven op het gemaakte werk.

browser

Combineer in de les

De trainingen bevatten video’s, theorie, opgaven en veel meer. Deze kunt u ook makkelijk gebruiken om uw lessen leuker te maken of tijd te besparen.

Waarom OnlineSlagen?

Compleet aanbod

OnlineSlagen biedt online (school)examentrainingen aan op alle niveaus. In ons vakkenpakket zitten maar liefst 13 vakken op havo en vwo niveau en 11 vakken op vmbo niveau. De eindexamentrainingen bevatten alle examenstof voor het centraal eindexamen. De schoolexamentrainingen zijn uitgebreid met SE stof, zodat leerlingen zich gedurende het gehele examenjaar kunnen voorbereiden op de (school)examens.  
Binnen de schoolexamentrainingen kunnen leerlingen leren op basis van hun eigen lesmethode. Hierdoor sluiten onze online trainingen naadloos aan op de inhoud van de klassikale lessen.

onlineslagen - digitale ondersteuning
onlineslagen - digitale ondersteuning
quality

Deskundigheid en resultaat

Bij OnlineSlagen staat kwaliteit voorop. In samenwerking met ervaren eerstegraads docenten en onderwijsdeskundigen worden onze online trainingen zorgvuldig samengesteld en ontwikkeld. Ieder jaar wordt de lesstof opnieuw bekeken en aangepast. Loopt een leerling toch vast tijdens het leren, dan staan onze ervaren examentrainers klaar om vragen te beantwoorden via de chat. De combinatie van o.a. duidelijke uitleg video’s en theorie, slimme oefenomgeving en chatondersteuning zorgt ervoor dat leerlingen gemiddeld 1,1 punten hoger scoren op het eindexamen. 

De digitale examenbundel

Dit jaar ontvangen alle leerlingen die met OnlineSlagen werken gratis onze digitale examenbundel. Deze bundels bevatten alles uit de traditionele examenbundels, en meer. Leerlingen kunnen oefenen met alle relevante oude examens. De antwoorden bevatten extra uitleg waardoor leerlingen ook daadwerkelijk het antwoord snappen. Met handige functionaliteiten zien leerlingen automatisch hoe ze scoren op het examen. Daarnaast wordt er bijgehouden op welke onderwerpen je goed of slecht scoort. Zo kunnen leerlingen zich optimaal voorbereiden op het echte werk!

Service & Support

Om te zorgen dat leerlingen en docenten optimaal en succesvol gebruik maken van het platform bieden we op meerdere manieren service en support. We komen graag langs met promotiemateriaal en om voor zowel leerlingen als docenten demonstraties te geven van de leeromgeving. Op deze manier enthousiasmeren en motiveren we iedereen om aan de slag te gaan met de leeromgeving. De demonstraties kunnen ook gedaan worden in digitale sessies. Daarnaast kunnen leerlingen en docenten gedurende het hele jaar terecht op de chat voor ondersteuning bij het gebruik van de trainingen of docentenomgeving.

online-learning
Tarieven

Licenties voor scholen

*Leraren accounts kunnen gratis worden aangevraagd.

Online examentraining
(met chat)

Voor SE en CE

Voor docenten

Inzicht in voortgang en resultaat

Geef feedback op leerlingen

Laat leerlingen taken maken

Gebruik video's, opgaven en meer in uw lessen

Onbeperkt support via chat of telefoon

Voor leerlingen

Video's over alle examenstof (SE + CE)

Samenvattingen en begrippenlijsten

Examenopgaven stap voor stap uitgelegd

Zelftesten en digitale examenbundel

Inzicht met het leerlingen dashboard

Chatondersteuning (vanaf 1 april)​

Per vak
Alle vakken
35,-

 99,-

Online examentraining
(zonder chat)

Voor SE en CE

Voor docenten

Inzicht in voortgang en resultaat

Geef feedback op leerlingen

Laat leerlingen taken maken

Gebruik video's, opgaven en meer in uw lessen

Onbeperkt support via chat of telefoon

Voor leerlingen

Video's over alle examenstof (SE + CE)

Samenvattingen en begrippenlijsten

Examenopgaven stap voor stap uitgelegd

Zelftesten en digitale examenbundel

Inzicht met het leerlingen dashboard

Chatondersteuning (vanaf 1 april)​

Per vak
Alle vakken
 15,-
 40,-

Kunnen we u ergens mee helpen?

Wilt u een demonstratie van de leeromgeving, licenties aanvragen of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op en we helpen u verder!

06-30645291

info@onlineslagen.nl

Subsidieregeling 2020 - 2021

Subsidieregeling
2020 - 2021

Scholen en instellingen uit het voortgezet onderwijs kunnen subsidie aanvragen om leerlingen extra ondersteuning te bieden vanwege leer- en ontwikkelingsachterstanden. Het gaat om achterstanden veroorzaakt door de coronacrisis.

De kosten van onze trainingen kunnen volledig worden vergoed met de aanvraag van de subsidieregeling. Hieronder kunt u meer informatie vinden.

Partners