Onderstaand overzicht toont een aantal veelgestelde vragen. Heeft u een aanvullende vraag? Neem dan contact met ons op.


Kies een examentraining in het overzicht van examentrainingen. Voeg deze toe aan je winkelwagen en rond het bestelproces af.

Betalen gaat via IDEAL. Dit is een internet betaalmethode, waarmee je met je eigen bank kunt betalen. Alle grote banken in Nederland zijn bij IDEAL aangesloten. Je kunt afrekenen in de veilige omgeving van je eigen bank. Meer informatie vind je op www.ideal.nl

Wanneer je een examentraining heb gekocht, krijg je een mail met inloggegevens. Rechtsboven kan je je gegevens invullen en inloggen.

Wanneer je bent ingelogd, staat jouw persoonlijke menu rechts in beeld. Door op de knop “mijn trainingen” te klikken kom je bij de door jou aangekochte training.

Je hebt onbeperkt toegang tot de volledige examentraining. Je kan de filmpjes en opgaven dus zo vaak bekijken als je wilt. De inlogcodes zijn tot en met de herkansingen geldig. Daarna wordt het materiaal vernieuwd voor volgend jaar.

Als je een vraag hebt over de filmpjes of opgaven, stuur dan een mail naar onlineslagen@gmail.com of stuur ons een privéberichtje op Facebook. Onze examentrainers zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Op onze examentrainingen geven we een slagingsgarantie. Heb je na het volgen van onze examentraining toch een onvoldoende voor het vak gehaald? Stuur dan een e-mail naar onlineslagen@gmail.com met een bewijs van de administratie van je school, en wij storten het volledige bedrag terug.

Sluit Menu
0