Recensies over OnlineSlagen

Wat vinden leerlingen van onze online examentrainingen?
Je leest het hieronder!

Cijfers, cijfers, cijfers

97%

Van onze leerlingen raadt OnlineSlagen aan

1.029

Recensies

8.5 | 10

Gemiddelde rapportcijfer van alle leerlingen

5/5

“Het was heel handig om de vakken opgedeeld te hebben in verschillende onderwerpen, zo kon ik de onderdelen trainen waar ik moeite mee had en het andere overslaan.”

5/5

“Onlineslagen is heel handig te gebruiken om de lesstof goed te begrijpen en alles goed te herhalen en leren. Vooral voor de examens is het handig om alles super goed door te nemen en door de zelftesten kun je goed ziennwat je al beheerst en wat niet. Onlineslagen is echt aan te raden voor iedereen.”

5/5

“Ik vond online slagen heel fijn om te gebruiken omdat alles gewoon heel overzichtelijk was. Het was makkelijk te vinden en er was per vak meer dan genoeg oefen materiaal aanwezig.”

L. Mulder | VWO
Biologie, Bedrijfseconomie, Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Nederlands, Engels, Frans

Lotte | HAVO
Aardrijkskunde, Geschiedenis

E. Dam | HAVO
Biologie, Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Nederlands, Engels, Frans

4/5

Ik vond OnlineSlagen enorm fijn, als ik een opdracht of antwoord niet begreep kon ik het gelijk aan iemand vragen die het wel begreep. Ik had het voor mijn gehele vakkenpakket, waardoor ik niet alleen goed voorbereid was voor het CE maar ook voor de SE. Hierdoor stegen ook mijn SE-cijfers. Ik zou het daarom aanraden om OnlineSlagen te nemen voor meerdere vakken en vooral de vakken die je lastig vindt.

5/5

Ik vond het superfijn aan Online Slagen dat je gelijk een heel goed overzich hebt wat je nou moet leren. Wanneer je begint met leren is het superveel en dan weet je soms niet waar je moet beginnen. Met Online Slagen kan je dus gemakkelijk per onderwerp werken en weet je zeker dat je alleen de dingen leert die op het CE komen.

4/5

Ik vond het erg fijn dat er goede en duidelijke uitleg video’s waren en dat er daarnaast ook nog een korte samenvatting/theorie blok stond over de stof, dat je het nog een keer door kon nemen. Verder vond ik het ook prettig dat de sommen stap voor stap uitgelegd waren, en als je het dan nog niet begreep er een extra uitleg was.
Naast de sommen om te oefenen was er ook een zelftest met een eindcijfer.

N. van Houten | VWO
Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie, Wiskunde A, Nederlands, Engels

Rutger Suurmond | VWO
Aardrijkskunde, Biologie, Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Nederlands, Engels

I.E. | HAVO
Wiskunde A, Economie

5/5

“Het is een erg handige site waarbij je alles in handbereik kunt vinden. De verschillende onderwerpen zijn goed aangegeven en zo kun je ook makkelijk oefenen met het onderwerp dat je lastig vind. Daarnaast zijn er mooie samenvattingen, maar ook filmpjes als je dat fijner vind. Al met al mooie oefensite!”

5/5

Heel fijne site, er staan erg goede uitlegvideos op, vooral ook bij vakken waarbij op YouTube minder duidelijke video’s zijn te vinden. Het heeft mij enorm geholpen om bijvoorbeeld voor biologie te leren, omdat ik normaal geen idee had hoe ik ervoor moest leren, en bij OnlineSlagen gaven ze duidelijke uitlegvideos met fijne oefenopgaven waardoor ik een mooi cijfer voor mijn examen heb kunnen halen!

4/5

OnlineSlagen is een superhandige website voor vooral examenleerlingen, maar het is ook een prima hulpmiddel voor leerlingen in de 4e en 5e. Het bevat vele mogelijkheden om de stof zowel door te nemen als te oefenen, waardoor je op jouw eigen manier aan de slag kunt gaan met honderden opgaven.

N. | VWO
Aardrijkskunde, Biologie, Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Nederlands, Engels

Joep Willems | VWO
Economie, Biologie, Scheikunde

Amber | VWO
Natuurkunde

4/5

Onlineslagen was een erg handige en praktische voorbereiding op de examens. De uitleg filmpjes waren een goede basis voor de examenstof. De aanvulling van de gepaste examenvragen zorgde ervoor dat ook de stof in praktijk werd toegepast. Echt een aanrader!

4/5

Ik heb het via school gekregen en het heeft me geholpen om per onderwerp te oefenen. Uiteindelijk tegen verwachting toch geslaagd met een voldoende voor economie.

4/5

“Ik vond OnlineSlagen fijn, omdat ik me in een korte tijd meer heb kunnen focussen op het vak waar ik al slecht in was. Het was ook een goede omgeving waar ik rustig kon werken. Kortom een goede ervaring, zou het zeker aanraden aan anderen.”

M. van M. | VWO
Biologie

S. Luttger | VWO
Scheikunde

S.B. | VWO
Economie

4/5

“OnlineSlagen heeft zeker bijgedragen aan het behalen van mijn VWO diploma. De stof werd kort maar krachtig uitgelegd met goede oefenvragen. Hierdoor ging ik met een zelfverzekerd gevoel de examens in!”

4/5

“Ik vond OnlineSlagen zeer handig om een overzicht te krijgen van de leerstof en zeer gericht te kunnen oefenen op de onderdelen die je zelf moeilijk vindt. Vooral voor de talen en meer theoretische vakken kan je de examentrainingen zeer goed gebruiken. Voor de exacte vakken zoals wiskunde B en scheikunde waren de antwoordmogelijkheden niet altijd toereikend omdat formules lastig zijn om te typen.”

4/5

Het is een erg handige site als je wilt leren voor je examens maar je weet niet waar je moet beginnen . Het bied een oplossing voor de meeste examen kandidaten die willen leren voor het examen daarom zou ik de site ook aanraden voor kandidaten van volgend jaar.”

Amarins | HAVO
Aardrijkskunde, Biologie, Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Nederlands, Engels

N.V. | VWO
Aardrijkskunde, Biologie, Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Nederlands, Engels

Tom Folmer | HAVO
Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie, Wiskunde A, Nederlands

4/5

“Onlineslagen is een fijn platform waarbij ik veel heb kunnen oefenen en meer motivatie kreeg om bezig te zijn. Ik zou het zeker aanraden.”

5/5

Ik vond het heel leerzaam. De uitleg was super goed en heel handig, ik voelde me beter voorbereid door OnlineSlagen!

5/5

Ik ben heel erg tevreden zonder online slagen had ik het nooit gehaald ik zal dit daarom ook zeker aanraden.”

C.M.V. | HAVO
Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie, Wiskunde A, Nederlands, Engels, Frans

A.M. | VWO
Wiskunde A, Economie, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Nederlands, Engels

B.S.J. van Gansewinkel | HAVO
Wiskunde A

5/5

“Zeer fijne examentraining die een duidelijk beeld geeft wat je al goed kan en wat je moet verbeteren.”

4/5

“Online slagen is een overzichtelijke examentraining met uitleg videos en chat ondersteuning, waardoor alle stof goed te begrijpen is.”

5/5

“Ik vond het erg fijn om wat ik geleerd had toe te passen en als ik er niet uitkwam hulp te krijgen.”

I.G.A. | VWO
Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie, Wiskunde A, Nederlands, Engels

T | HAVO
Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde

Vera van Breda | HAVO
Aardrijkskunde, Geschiedenis, Economie, Wiskunde A, Nederlands, Engels, Frans

Recensies 2019 - 2020

5/5

Ik vond het erg fijn om met OnlineSlagen nog de examenstof door te nemen, en dit kon voor zowel het SE stof als het CE stof. Erg fijn!

5/5

Ontzettend fijne examentraining. Zeker een aanrader. Zonder OnlineSlagen had ik economie nooit kunnen halen!

4/5

Het was erg fijn en overzichtelijk om mee te werken. Alles werkte prima.


Xin Jie
VWO
Alle vakken

N.L.T. Willemsen
VWO
Wiskunde A, Economie, Geschiedenis

M.B.
VWO
Alle vakken

5/5

Bij online slagen krijg je veel opties om de stof voor je eind examen goed tot je te nemen. hierdoor kun je gemakkelijker slagen voor je examens. ze hebben veel verschillende oefeningen, toetsen, uitleg video’s en een handige online chat met een persoon gespecialiseerd in het vakgebied van jouw vraag.

5/5

Het werkt makkelijk. De uitleg vooraf is niet langdradig en dat is erg fijn. Daarna kun je meteen door met examenvragen oefenen. Heel fijn

 

 

 

4/5

het heeft goeie hulpmiddelen en gaat in op alles wat je moet weten voor je examen. de vragen zijn ook precies wat je kan verwachten op een eindexamen waardoor je goed kan oefenen

 

 

Matteo van Kooten
HAVO
Alle vakken

M.F.S.
HAVO
Alle vakken

Marie Chantal N’drin
HAVO
Geschiedenis & Aardrijkskunde

4/5

Ik heb er zeer gebruik van gemaakt. Het heeft me erg geholpen!

 

5/5

Ik vind OnlineSlagen een erg goede manier om te oefenen voor het examen en te kijken wat je al weet en waar je beter op moet oefenen

3/5

Goede uitlegvideo’s en heel veel oefenopaven. Zeer aan te raden

J.J.
VMBO GL/TL
Alle vakken

Bryan
VMBO GL/TL
Alle vakken

Anoniem
HAVO
Economie & Wiskunde A

5/5
5/5

OnlineSlagen is een website die je helpt met voorbereiden op je examens. Ik heb het gebruikt en het heeft me erg geholpen. Er zijn uitlegvideo’s, opdrachten, testen en je kan chatten. De stof van alles wat je moet kennen is gecombineerd in de opdrachten, wat ik persoonlijk heel fijn vond. De uitleg en de uitwerkingen waren duidelijk.

 

4/5

Dit jaar was natuurlijk heel anders, zo hebben we geen Centraal examen hoeven doen. Toch was OnlineSlagen ook nuttig voor de School examens. Vooral de laatste School examens gingen bij mij over alle stof voor het Centraal examen, dus ik kon OnlineSlagen daarvoor goed gebruiken. Vooral de uitlegvideo’s heb ik benut! Het oefenen van opgaven heb ik vooral uit mijn boek gedaan. De uitlegvideo’s zorgde bij mij voor een goed overzicht van alle stof en heeft me zeker geholpen om alles weer op te halen

5/5

Dit is het tweede jaar dat ik gebruik heb gemaakt van OnlineSlagen. Vorig jaar was ik gezakt, maar dit jaar is het wel gelukt te slagen. Ik heb ontzettend veel baat gehad bij de chat-ondersteuning. Jullie lieve collega’s waren er om mijn onnozele vragen te beantwoorden die ik niet aan de leraar durfde te vragen. Met veel geduld legden jullie het uit, en zelfs na de officiële chat-uren! Super veel respect en liefde naar jullie! Het enige wat wel verbeterd kan worden, is de diepgang in de behandelde stof. De filmpjes en opgaven zijn fijn, maar naar mijn gevoel niet volledig. Ik zou wel met meer ingewikkeldere opgaven willen oefenen.

 

Froukje
VWO
Wiskunde B & Scheikunde

Floor
VWO
Wiskunde B

Eileen
VWO
Wiskunde A

5/5

goede site heeft me veel geholpen met de vakken waar ik moeite mee had

4/5

het is heel fijn om deze site te kunnen gebruiken om te oefenen en trainen voor (school)examens

4/5

Zeker aanrader om je examens te halen. Groot aanbod en goede inhoud

K.D.
HAVO
Biologie, Wiskunde B, Natuurkunde

L.V.
HAVO
Wiskunde A

Michelle
HAVO
Alle vakken

4/5

Ik zou OnlineSlagen aanraden, omdat een groot deel van de vragen ook op de toetsen komen. De uitlegvideo’s zijn bij te houden en het verteld alles over de bepaalde paragraaf en geeft extra uitleg over de belangrijkste zaken.
Zeker aan te raden!

5/5

Deze methode is de perfecte voorbereiding voor je se en/of ce! De uitlegvideos zijn duidelijk en niet te langdradig. Door de oefenvragen die je na het bekijken van de video kunt maken, blijft de stof gelijk hangen. Ook heb je de mogelijk om oefentoetsen te maken, waardoor je weet hoe je er per onderwerp voorstaat. Echt helemaal top!

5/5

OnlineSlagen, is een echte aanrader om te leren voor examens, maar ook gewoon voor je toetsen.
Het handige aan OnlineSlagen is, is dat er 9/10 keer wel een uitleg video bij zit, hierdoor kan je je geheugen opfrissen en tegelijk weer leren. Hiernaast zijn de opdrachten goed doordacht en leer je meer dan je denkt.

Anoniem
VMBO GL/TL
Wiskunde, Economie, Geschiedenis

M.G.
VWO
Biologie, Scheikunde, Natuurkunde

L.F.
HAVO
Bedrijfseconomie, Economie & Geschiedenis

5/5

Uitstekende manier om je voor te bereiden op het eind-examen

4/5

Het is een top website je leert er veel

4/5

Ik was zeer tevreden t heeft me goed geholpen

P.S.B.
VWO
Engels & M&O

Aya
VMBO GL/TL
Economie

I. Vissers
VMBO GL/TL
Alle vakken

4/5

Heel handig om te gebruiken. Alles wordt ook duidelijk uitgelegd. Super

4/5

Dankzij OnlineSlagen ben ik minder stressvol de examenperiode ingegaan. De heldere video’s en representatieve oefenvragen hebben mij enorm geholpen!

5/5

Online slagen was zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Verder heb ik echt veel gehad aan de video’s en opdrachten. Ik zou iedereen aanraden om online slagen te gebruiken

R.M.
HAVO
Alle vakken

M.L.
VWO
Alle vakken

F. Elm
HAVO
Alle vakken

5/5

OnlineSlagen heeft hele goede uitleg video’s met oefen vragen. De vragen komen meteen na de uitleg dus je kan goed testen of je de video echt begrepen heb

5/5

Heel fijn. Goeie site om nog alles goed te herhalen en oefenopgaven te maken. Zeker een aanrader

4/5

Ik heb het niet veel gebruikt, gezien er geen officieel eindexamen was dit jaar, maar wat ik heb gedaan vond ik prima. Heeft me goed geholpen voor mijn laatste rapportcijfers. Vooral scheikunde!

Lisanne
VWO
Aardrijkskunde & Natuurkunde

Anoniem
VWO
Alle vakken

M.V.
HAVO
Duits, Scheikunde, Biologie

5/5

Het is makkelijk in gebruik en echt de moeite waard om het te gebruiken! Goede uitleg en oefeningen!!

4/5

Heel handig met fijne uitleg

5/5

Super site! Video’s zijn handig en heel leerzaam. Verder ben ik ook door de video’s van scheikunde geslaagd.

N.P.M.
HAVO
Alle vakken

Nicky Lijnberg
VMBO GL/TL
Wiskunde, Economie, Frans, Geschiedenis

Lem
VWO
Wiskunde A, Scheikunde & Nederlands

4/5

Duidelijke video’s en opgaven! Alleen jammer dat de oefentoetsen uit dezelfde opgaven bestaan.

5/5

Goede site werkt goed. Bijna alles wat je nodig hebt voor je eindexamen staat er op

4/5

Het heeft mij echt geholpen in verduidelijken van de stof. Docenten leggen het vaak vaag uit en voor nu werd het duidelijk voor mij. Dus bedankt!

Pien
VWO
Economie

T.W.
VMBO GL/TL
Alle vakken

Anoniem
VWO
Alle vakken

4/5

Online slagen heeft mij in dit bijzondere jaar erg geholpen om mij schoolexamens tot een goed eind te brengen waar de leraar soms net iets te snel ging tijdens de online lessen kon online slagen mij perfect verder helpen.

4/5

De filmpjes waren top om te kijken en ik stook er erg veel van op. De vragen waren moeilijk maar je werd wel verteld of je het goed had. Je kan je vooruitgang terug zien waardoor ik wou blijven leren

4/5

Ik vond het een goed ervaring zodra ik iets niet snapte kon ik onlineslagen raad plegen en ik kon weer veder het oefen matriaal werkte heel goed

Giovanni
HAVO
Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde

Jeroen Paauw
HAVO
Alle vakken

J.C.
VMBO GL/TL
Wiskunde, Economie, Geschiedenis, Nederlands

5/5

Super, en heel handig om te leren en oefenen alles komt aan bod

 

4/5

Vond het super!!

5/5

Ik vind het een fijne manier van oefenen omdat alles in een website staat. Jammer dat ik het niet heb hoeven te gebruiken op 1 wiskunde toets na

Tristan Hesselink
VMBO GL/TL
Wiskunde

Anoniem
VMBO KB
Engels, Wiskunde, Aardrijkskunde, Nederlands

Kim
VMBO GL/TL
Wiskunde

5/5

OnlineSlagen is echt enorm handig om je voor te bereiden voor toetsen en ook de examens! De uitlegvideo’s en de oefenexamens helpen je met het oefenen, waaronder voor de dingen die je nog niet volledig begrijpt

4/5

Het was heel handig om alles te herhalen en nog een keer duidelijk gestructureerd te zien wat ik precies moest weten

4/5

Ik vind Online slagen heel fijn omdat het heel overzichtelijk is. De informatie en uitleg die je krijgt is erg duidelijk. Na 1 keer kijken van de filmpjes snapte ik het onderwerp al gelijk stukke meer dan in de les.

 

Indy Beukeveld
VWO
Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde A

Anoniem
VWO
Aardrijkskunde

Nadieh ten Dam
HAVO
Economie

4/5

Het waren erg fijne trainingen! De uitleg video’s waren erg handig.

 

4/5

Heel fijn steuntje in de rug.

5/5

Één enorm behulpzame site, waar alle stof duidelijk behandeld wordt.

 

I.A.
VWO
Wiskunde A & Scheikunde

Anoniem
VWO
Alle vakken

Jasmijn
VWO
Alle vakken

5/5

Super fijn! Het heeft me heel erg geholpen. Vooral de online chat waar mensen ook na de aangegeven tijden voor je klaar konden staan! Top website.

4/5

Prima site, met mensen die klaar staan om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Zeker een aanrader!

4/5

Heb er veel aangehad zag je vooral aan de stijgen van mn cijfer! Top site!

A. Maan
HAVO
Alle vakken

K. de Koning
VWO
Alle vakken

C.N.
HAVO
Scheikunde

4/5

De examentraining hielp enorm als ondersteuning voor het leren. Uiteindelijk ging het CE natuurlijk niet door, maar ook voor de SE’s heb ik er veel aan gehad! Ik vond het prettig werken en vond het fijn dat je kon leren waar en wanneer het je uitkwam.

5/5

Buiten de opgaves in mijn schoolboeken heb ik ook gebruik gemaakt van de uitlegvideo’s en opgaves op OnlineSlagen. Deze opgaves en uitleg hebben mij enorm verder geholpen in mijn weg naar mijn diploma. Het diploma is nu binnen, dus ik kan zeker zeggen dat OnlineSlagen mij geholpen heeft!

4/5

OnlineSlagen is een ontzettend handig programma. Het geeft kort en duidelijk uitleg over alle toetsstof. Daarbij is het goed te volgen en is alles heel erg overzichtelijk. Ook kun je vragen stellen als je dat zou willen. Al met al is het ontzettend fijn om hier gebruik van te maken, zowel voor de schoolexamens als het centraal examen.

Annemarie
HAVO
Wiskunde B

Silvana
VWO
Biologie, Scheikunde & Natuurkunde

M.S.R. van Elderen
VWO
Alle vakken

5/5

Kies voor OnlineSlagen om online te slagen

 

5/5

Vriendelijke klantenservice, goede uitleg video’s en oefen toetsen

4/5

ik vond de website erg makkelijk in gebruik met veel verschillende oefen opdrachten

E.R.
VWO
Scheikunde

Anoniem
HAVO
Wiskunde A & Economie

Isa Weijers
HAVO
Alle vakken

4/5

Een handige site om je voor vrijwel alle vakken voor te bereiden op je examens of om simpelweg je kennis op te frissen zodat je makkelijker bij blijft in de lessen.

5/5

Erg duidelijk en goed uitgelegd

4/5

ik vind het een hele goede en fijne site waar je daadwerkelijk wat aan hebt

 

Anoniem
VWO
Scheikunde

Anoniem
HAVO
Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde, Engels

Tycho Hanneszen
VMBO GL/TL
Biologie & Aardrijkskunde

5/5

Door jullie ben ik geslaagd!

4/5

Fijne toevoeging naast school

5/5

Heel veel oefenmateriaal, en erg duidelijke uitleg video’s

W.A.
HAVO
Biologie, Scheikunde, Nederlands

N.B.
HAVO
Economie

S. Louwrink
HAVO
Wiskunde B

5/5

Ik kwam bij onlineslagen terecht door middel van een docent. Ik heb de site meerdere keren gebruikt voor examentraining en het heeft me echt geholpen met dingen begrijpen en ik voelde me veel meer voorbereid op de tentamens en examens.

4/5

Ik vond OnlineSlagen erg fijn omdat ze een groot aanbod hebben aan oefenvragen en examens. Ook de videos hebben goed geholpen bij lastige onderwerpen.
Al met al zou ik OnlineSlagen zeker aanraden aan examenkandidaten de komende jaren

4/5

Door bij OnlineSlagen te oefenen met examenopgaven en waar nodig de theorie te herhalen heb ik een punt hoger gehaald op natuurkunde! Ik ben heel tevreden.

Anoniem
HAVO
Aardrijkskunde

J. van der Veen
HAVO
Biologie, Natuurkunde, Scheikunde

Anoniem
VWO
Alle vakken

5/5

Ondanks de examens niet door gingen kon ik bij onlineslagen goed terecht voor mijn vragen.

4/5

super top. alleen meer vragen maken

4/5

Ik vond het erg fijn om hier mee te leren voor mijn RV toetsen.

X
HAVO
Wiskunde A & Geschiedenis

N.D.
HAVO
Alle vakken

Anoniem
HAVO
Scheikunde & Economie

5/5

OnlineSlagen is een hele handige site als je erg achterloopt op basisstof en alles nog moet leren. Het is heel erg overzichtelijk en steeds bij een paragraaf maak je oefenopgaves, zo kun je ook zien of je de stof begrijpt of niet

4/5

Door onder andere OnlineSlagen heb ik voor mijn economie tentamen een 8 gehaald, terwijl ik normaal niet hoger kom dan een 6.

5/5

Hele fijne uitleg, nu begrijp ik mijn stof veel beter!

Cindy
HAVO
Alle vakken

Z. ter Hofte
HAVO
Economie

S. van der Kraan
HAVO
Alle vakken

Recensies 2018 - 2019

Recensies 2018/2019

5/5

Dankzij OnlineSlagen heb ik mijn cijfer op weten te halen tot een voldoende en ben ik dus in 1 keer geslaagd. Hier ben ik enorm blij mee!

Emma
HAVO
Aardrijkskunde

5/5

OnlineSlagen heeft ervoor gezorgd dat ik mijn examen heb gehaald met een 6,3 voor aardrijkskunde, ondanks dat ik het hele jaar onvoldoendes had gehaald! Alles heel duidelijk uitgelegd in filmpjes en goede oefenvragen met antwoorden erbij. Zeker het geld waard! In vergelijking met een normale examentraining is dit misschien nog wel beter, en natuurlijk beter voor je portemonnee! Zeker een aanrader !


Christina Ghaly
HAVO
Aardrijkskunde

4/5

Ik vond het erg prettig werken omdat de lesstof zeer overzichtelijk was en je precies kon zien wat je al had gedaan.
Wellicht een idee alleen om te zien aan welk onderdeel je extra aandacht moet besteden.


S.R. Stikvoort
VWO
Economie en Aardrijkskunde

4.5/5

Duidelijke filmpjes waarin de onderwerpen allemaal aan bod komen en fijn dat je daarna gelijk bijpassende vragen krijgt die gelijk nagekeken kunnen worden.

Femke
HAVO
Wiskunde A

5/5

Ik zou iedereen Online Slagen aanraden vanwege de goede, duidelijke uitleg en de fijne manier waarop ze je door alle onderwerpen heen leiden.

Max Weijters
HAVO
M&O

5/5

Online slagen is een goede manier om je te helpen bij de vakken waar je moeite mee hebt! En heb hierdoor goede cijfers gehaald.

Esmee
HAVO
Economie en Engels

5/5

Door onlineslagen heb ik een cijfer gehaald wat voldoende was om te slagen. Het werd erg uitgebreid uitgelegd en ik raad het zeker aan.

B.A.
VWO
M&O

5/5

Dankzij deze examentraining een voldoende en geslaagd ! Superr !

S.
HAVO
Wiskunde A

4/5

Fijn, doelgericht kunnen werken. Er zijn de goede vragen gesteld in de overhoringen met duidelijke antwoorden en uitleg.

Wessel
HAVO
Aardrijkskunde

4/5

Door de online examencursus heb ik me wiskunde herkansing kunnen halen waardoor ik alsnog geslaagd ben voor me examens! Ik kon op me eigen tempo leren en door de oefen vragen die ze bieden ga je meteen aan de slag met de stof wat handig is om te leren! Ik zou de training van onlineslagen zeker aanraden!

Matthijs
HAVO
Wiskunde A

5/5

Echt een aanrader! Stof is overzichtelijk verdeeld en je ziet je voortgang, waardoor je weet dat je al een goed eind op weg bent met het beheersen van alle examenstof!

EA
Examen VWO
Wiskunde A

5/5

Betaal niet teveel voor een dure examentraining die plaatsvindt op een locatie! Ten eerste kost het moeite om erheen te reizen en ten tweede heeft het bij mij echt totaal niet geholpen! OnlineSlagen heeft mij super goed geholpen, ten eerste kan je gewoon lekker thuis blijven en alle filmpjes vaker afspelen en ten tweede heb ik een veel hoger cijfer gehaald met deze training.

Nienke
VWO
M&O

5/5

In een korte ‘samenvatting’ kun je de theorie nog eens doornemen en daarna jezelf testen met de opgaven. Super handig!

G.H.
HAVO
Scheikunde

5/5

De trainingen hebben me geholpen een goed overzicht te krijgen over het vak economie, de uitleg was duidelijk, ik ben erg tevreden.

M.J.N.
HAVO
Natuurkunde

5/5

Dankij OnlineSlagen heb ik de grote hoeveelstoffen leerstof in duidelijke kleinere stukjes kunnen verdelen. Zo ben ik veel makkelijker en efficiënter door de stof heengegaan!

Heleen
VWO
Aardrijkskunde en Biologie

5/5

Erg handig om te gebruiken voor de vakken waar je moeite mee hebt. Werken op eigen tempo, duidelijke uitleg filmpjes en genoeg oefen materiaal!

Jord
VWO
Economie en M&O

5/5

Goede lessen, doelgericht op examen. Ik ben geslaagd!

Leila
VWO
Wiskunde A

4/5

Ik vond OnlineSlagen een fijne manier om kort voor mijn eindexamen alle stof nog eens door te nemen!

N.P.
VWO
Wiskunde A

4.5/5

Ik vond het een hele fijne training! Geeft rust en vertrouwen.!

Kearan
VWO
Economie en M&O

4/5

Goeie training en fijn lesmateriaal

C.H.
VWO
Wiskunde A, Scheikunde en Biologie

5/5

Ik ben zeer tevreden over onlineslagen. Het heeft mij zeker geholpen bij het behalen van mijn havo diploma. Echt een aanrader!

Marlou
HAVO
Wiskunde A, Economie en Biologie

5/5

De filmpjes en bijbehorende opdrachten hebben me heel erg geholpen. De slagingsgarantie motiveert heel erg en is ook oprecht waar! Veel meer zelfverzekerdheid gekregen door de training

Julia
HAVO
Economie

5/5

OnlineSlagen is voor mij goed van pas gekomen voor het oefenen per domein voor de vakken m&o en economie. Ik kon wanneer en waar ik wilde oefenen op mijn eigen tempo en heb hierdoor minimaal een punt hoger gescoord op mijn eindexamen!

Robin K.
HAVO
Economie en M&O

5/5

Door de examentraining van Online slagen kreeg ik een mooi overzicht van de afgelopen schooljaren. Hierdoor ben ik met mooie cijfers geslaagd!

O.R.
HAVO
Natuurkunde, Scheikunde en Biologie

5/5

Studenten altijd bereikbaar via facebook voor vragen, duidelijke video’s en daarmee geslaagd met een zeven!

C.
HAVO
Scheikunde

4/5

Het is een fijne training met voldoende uitleg en opdrachten die goed aansluiten bij de onderwerpen.

Anne
HAVO
M&O

5/5

Prima geregeld
Fijne ondersteuning
Net dat beetje extra welke je nodig hebt om te slagen

J.R.
VMBO
Biologie

4/5

Fijn dat je onafhankelijk bent van een locatie en geen last hebt van ziekte of afwezigheid van een docent. En je kunt trainen wanneer het jou uitkomt dus ook ‘s avonds of ‘s nachts.

Danny
VMBO
Biologie

5/5

Heb heel veel aan deze trainingen gehad! Zeker aan te raden, ook omdat je je geld terug kunt krijgen als je zakt.
Je krijgt altijd super snel antwoord als je een vraag hebt!


Isabel G.
HAVO
Wiskunde A, Economie en M&O

4.5/5

De filmpjes waren duidelijk en hebben mij goed geholpen bij het begrijpen van de stof. Met dank aan deze examentrainingen heb ik mijn mindere vakken weten te halen.

Fabian
HAVO
Wiskunde A, Economie en M&O

4.5/5

Door de training van online slagen heb ik niet alleen mijn kennen en kunnen uitgebreid, maar ging ik ook veel zekerder het examen in wat misschien wel het belangrijkste is.

M.E.
VWO
Economie

3.5/5

Goede uitleg. Dekt de examenstof redelijk, en bij de online hulp via facebook krijg je echt geweldige hulp, soms nog wel buiten de aangegeven uren.


K. Berkvens
HAVO
Wiskunde A, Economie, M&O en Natuurkunde

5/5

Handige filmpjes met oefeningen. Als je daarnaast nog een vraag hebt kun je altijd even een berichtje sturen, hier krijg je snel reactie op.

Yael
HAVO
Economie

4/5

Ik heb toch nog wat extra dingen geleerd via OnlineSlagen die ik anders niet had geweten of geleerd. Echt top

S.E.
HAVO
Wiskunde A, Scheikunde, Biologie en Aardrijkskunde

5/5

Hele fijne trainingen, super handig en duidelijke uitleg er bij! Ook de oefenopgaven zijn fijn om mee te oefenen.

N. van Neerven
HAVO
Wiskunde A en Aardrijkskunde

4/5

Handig dat alle informatie dat je moet weten bij elkaar staat en meteen uitgelegd wordt als je het niet snapt. Ook oefenppgaves erbij.

Laura
HAVO
Wiskunde A, Economie en M&O

5/5

Het is heel fijn om te werken met OnlineSlagen, er is duidelijke uitleg en het heeft mij zeker helpen slagen

Christianny
VWO
Natuurkunde

5/5

Heel erg handig omdat je thuis in principe een examentraining volgt voor veel minder geld, en je kan zelf weten wanneer je er aan werkt

C.A.W.
HAVO
Economie

5/5

Ik heb erg veel gehad aan de training. Alles wat je moest weten werd duidelijk en kort verteld in de filmpjes. Voor mijn gevoel heb ik beter gescoord op het examen door de examentraining.

Richard
VWO
Biologie

3.5/5

Duidelijke uitleg, maar de manier waarop het werd uitgelegd kon soms worden verbeterd.

Marijke
VWO
Natuurkunde en Biologie

5/5

Een betere voorbereiding kon ik niet wensen, als je vragen hebt kan je altijd terecht en krijg je snel antwoord.

Iska Buwalda
HAVO
Wiskunde A, Economie en Engels

5/5

Het is snel en gemakkelijk. Als je iets niet begrijpt kan je het terug vinden en de filmpjes zijn helder en duidelijk

M.R.K.R.
HAVO
Wiskunde A

4/5

Online slagen is een prima en goedkope examentraining. Alles wordt stap voor stap erg rustig uitgelegd. Soms wel iets te rustig ..

N. Bos
HAVO
Economie

5/5

Ik vond het een goede training. De assisentie was snel en goed en er waren duidelijke filmpjes.

D.S.
HAVO
Wiskunde A

4/5

Erg fijn om alles een keer door te nemen en te oefenen, zo heb je alles in één keer geleerd en hoef je als het goed is alleen nog maar examens te oefenen

E.M.
VWO
Scheikunde

5/5

De training wiskunde heeft mij goed geholpen, want ik had altijd moeite met wiskunde, maar scoorde toch een 7,5 voor het landelijk examen

Sarah
VMBO
Wiskunde

5/5

Het is me uitstekend bevallen!

Rosanne
VWO
Biologie

5/5

Doordat je met de online examentraining de uitlegfilmpjes kon blijven bekijken kon je de stof die je niet begreep nog herhalen met de filmpjes, ook het indelen van wanneer je wat doet was erg fijn zo kan je er makkelijker voor kiezen of je voor een onderdeel langer de tijd nodig had.

Danique M.
HAVO
Wiskunde A

3.5/5

Online slagen heeft zeker mijn cijfer verbeterd, maar er is altijd ruimte voor verbetering

P.E.L.
VWO
M&O

5/5

Zonder jullie had ik het niet gered!

Irma
HAVO
Natuurkunde en Biologie

5/5

Ik zou online slagen aanraden, omdat het makkelijk is en je zelf je tijdsplanning kan maken wanneer je wat gaat doen. Zo hou je ook nog genoeg tijd over voor andere vakken en ben je niet twee of drie dagen alleen maar met een vak bezig.

Fenna P.
HAVO
M&O

4/5

De training is snel en je kan het in je eigen tijd doen. Ideaal dus.

K.S.
HAVO
Economie

4/5

OnlineSlagen is een aanrader voor iedereen die moeite hebben met een vak en graag met meer zekerheid hun examen willen ingaan.

Claire
HAVO
Biologie

5/5

Erg zorgvuldig uitgelegd met oefeningen die goed aansluiten op het stof en eindexamen!

J.
HAVO
Biologie

4/5

Erg fijne training die zeker heeft geholpen. Enkel de antwoorden bij de opdrachten nog iets beter toelichten.

L.M.
VWO
Natuurkunde

5/5

zonder deze training was ik niet geslaagd.

Z. de Boer
VMBO
Wiskunde en Biologie

Wil je ook een recensie schrijven over OnlineSlagen? Stuur dan een mailtje naar info@onlineslagen.nl.

0
  0
  Winkelwagen
  Winkelwagen is leeg

  In het schooljaar 2020-2021 werkten zo’n 250 examenleerlingen van het Hoeksch Lyceum met de online examentrainingen van OnlineSlagen. Zij gaven ons gemiddeld een 8,3!

  Ook in 2021-2022 gaan weer zo’n 218 examenleerlingen aan de slag met onze trainingen.

  “Goed georganiseerd, altijd bereikbaar, snelle hulpverlening bij problemen, heel fijn samenwerken.

  OnlineSlagen is een handig hulpmiddel voor leerlingen om zich voor te bereiden op het centraal examen én de schoolexamens. Uitgebreide mogelijkheden voor de leerling om oefenvragen te maken, uitlegvideo’s te bekijken en nu dus ook samenvattingen uit te printen.

  OnlineSlagen luistert goed naar de markt en verwerkt feedback in zijn product.

  Wij zijn blij met de samenwerking en zien in het product een toegevoegde waarde in de voorbereidingen naar de toetsen van het SE en CE.”

  – Peter Legierse (Teamleider havo)

  “Het is fijn om met OnlineSlagen aan de slag te gaan omdat dit het leren minder saai maakt. Dit komt door de verschillende mogelijkheden van OnlineSlagen.”

  S.W. (havo | Aardrijkskunde, Biologie, Wiskunde A, Scheikunde)