Over OnlineSlagen.nl

Kwaliteitsonderwijs voor iedereen

Wie zijn wij?

De examenperiode is een spannende tijd voor iedere examenkandidaat. En terecht want de uitkomst heeft een werkelijke impact op je toekomst. Wij nemen onze examentrainingen dan ook heel serieus. Daarin zien wij de persoonlijke aandacht voor de leerling en de kwaliteit van ons lesmateriaal als onze belangrijkste waarden. Wij willen dat iedere leerling met een zo hoog mogelijk cijfer slaagt.

Met een online examentraining van OnlineSlagen word jij van achter je eigen bureau en op je eigen tempo van A tot Z geholpen door middel van video’s, opgaven en dagelijkse ondersteuning van ervaren examentrainers via de chat. Als je de gehele training hebt doorlopen ben je klaargestoomd voor de examens. Wij geloven erin dat iedereen na het volgen van een volledige online examentraining een voldoende kan halen. Wij bieden dan ook slagingsgarantie aan. Ben je benieuwd wat leerlingen over ons zeggen? Lees dan hier een aantal recensies.

Alle trainingen van OnlineSlagen zijn zorgvuldig samengesteld en ontwikkeld door docenten, eindexamentrainers en onderwijskundigen. Het is dan ook ons doel om het beste online onderwijs te bieden voor een betaalbare prijs. Zo heeft iedereen toegang tot kwaliteitsonderwijs.

OnlineSlagen is opgericht in 2014. In dit jaar is de allereerste online examentraining ontwikkeld en verkocht. Na veel positieve reacties van leerlingen en ouders hebben wij de ontwikkelingen doorgezet. Inmiddels hebben we een online examentraining voor 13 vakken op havo en vwo niveau en 11 vakken op vmbo niveau. Daarnaast hebben we ons aanbod in 2019 uitgebreid met schoolexamentrainingen. De schoolexamentrainingen bestaat uit zowel CE als SE stof, zodat leerlingen zich het gehele examenjaar kunnen voorbereiden op de (school)examens.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur ons dan een mail via info@onlineslagen.nl.

Wij zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden.

 

OnlineSlagen B.V.
Van Tuyll van Serooskerkenweg 95-1
1076JH Amsterdam

W | www.onlineslagen.nl
E  | info@onlineslagen.nl

KVK: 72452013
BTW: NL859113668B01
IBAN: NL76INGB0008655223

Partners