Kwaliteitsonderwijs voor iedereen

De examenperiode is een spannende tijd voor iedere leerling. En terecht want de uitkomst heeft een werkelijke impact op je toekomst. Wij nemen onze examentrainingen dan ook heel serieus. Daarin zien wij de persoonlijke aandacht voor de leerling en de kwaliteit van ons lesmateriaal als onze belangrijkste waarden. Wij willen dat iedere leerling met een zo hoog mogelijk cijfer slaagt.

Het is dan ook ons doel om het beste online onderwijs aan te bieden voor een betaalbare prijs. Zo heeft iedereen toegang tot kwaliteitsonderwijs.

Met een van onze online examentrainingen wordt jij van achter je eigen bureau en op je eigen tempo van A tot Z geholpen door middel van video’s, opgaven en dagelijkse ondersteuning van ervaren examentrainers via de chat. Als je de gehele training hebt doorlopen ben je klaargestoomd voor de examens. Wij geloven erin dat iedereen na het volgen van een volledige online examentraining een voldoende kan halen. Wij bieden dan ook slagingsgarantie aan.

De trainingen van OnlineSlagen zijn ontwikkeld door docenten, eindexamentrainers en onderwijskundigen.

OnlineSlagen is opgericht in 2014. In dit jaar is de allereerste online examentraining ontwikkeld en verkocht. Na veel positieve reacties van leerlingen en ouders hebben wij de ontwikkelingen doorgezet. Inmiddels hebben wij een online examentraining voor de meeste centraal examens. Daarnaast zijn wij bezig met een nieuw product waarbij leerlingen ondersteuning kunnen krijgen gedurende het gehele examenjaar.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur ons dan een mail via onlineslagen@gmail.com.

Wij zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden.

 


OnlineSlagen B.V.
Van Tuyll van Serooskerkenweg 95-1
1076JH Amsterdam

W | www.onlineslagen.nl
E  | onlineslagen@gmail.com

KVK: 72452013
BTW: NL859113668B01
IBAN: NL76INGB0008655223

Onze partners

Sluit Menu
0
×

Winkelmand