Over OnlineSlagen

Maakt kwaliteitsonderwijs toegankelijk voor iedereen

OnlineSlagen: Kwaliteitsonderwijs voor iedereen

OnlineSlagen is een online educatieplatform voor middelbare scholen. Aan de hand van online examentrainingen – een betaalbaar en modern alternatief voor traditionele examentrainingen – en de gratis Examenbuddy maakt OnlineSlagen kwaliteitsonderwijs toegankelijk voor iedereen.

Het OnlineSlagen-team bestaat uit 9 gedreven vakprofessionals en tientallen examentrainers. Met 37 online examentrainingen en samenwerkingen met onder andere Albert Heijn, heeft OnlineSlagen al meer dan 40.000 examenleerlingen geholpen bij de voorbereidingen op het eindexamen.

Kwaliteitsonderwijs toegankelijk voor iedereen

Het OnlineSlagen-Team

Caren Stevens

Caren Stevens

Marketing & Communicatie

Gayan Preusterink

Gayan Preusterink

Lesstofontwikkelaar Bèta

Lisa Gillebaard

Lisa Gillebaard

Accountmanager

Nick Ewbank

Nick Ewbank

Director / Operation & Collaborations

Chris de Boer

Chris de Boer

Lesstofontwikkelaar Aardrijkskunde

Sylvia Hijgemann

Sylvia Hijgemann

Content Marketeer

Nicky van Rijsbergen

Nicky van Rijsbergen

Chief Technology Officer

Hoe het begon

OnlineSlagen is opgericht in 2014 met als doel om het beste online onderwijs te bieden voor een betaalbare prijs. Het begon allemaal met één examentraining: Economie voor havo en vwo. Na veel positieve reacties van leerlingen en ouders besloten wij uit te breiden en trainingen te maken voor bijna alle vakken en voor alle niveaus.

In 2019 voegden wij ook schoolexamentrainingen toe aan ons aanbod. Zo ondersteunen wij leerlingen gedurende het hele examenjaar.

In 2021 werd Examenbuddy gelanceerd: een gratis oefentool waarmee examenleerlingen digitaal oude examens kunnen maken, waar en wanneer ze maar willen.

Onze trainingen: volledig en van hoge kwaliteit

De examenperiode is een spannende tijd voor iedere examenkandidaat. De uitkomst heeft een grote impact op je toekomst. Wij nemen onze examentrainingen dan ook heel serieus. 

Persoonlijke aandacht voor de leerling en een hoge kwaliteit van ons lesmateriaal zijn onze belangrijkste waarden. Wij willen dat iedere leerling met een zo hoog mogelijk cijfer slaagt.

Met een online examentraining van OnlineSlagen leer je alle lesstof op je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Aan de hand van uitlegvideo’s, oefenopgaven en dagelijkse ondersteuning van ervaren examentrainers via de chat, word jij klaargestoomd voor de examens.

Wij geloven erin dat iedereen na het volgen van een online examentraining een voldoende kan halen. Wij bieden dan ook slagingsgarantie.

Benieuwd naar wat leerlingen over ons zeggen? Bekijk onze recensies.

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur ons dan een mail via info@onlineslagen.nl

Wij zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden.

Partners