OnlineSlagen breidt uit naar alle leerjaren met nieuw platform School24

22 februari 2022

OnlineSlagen lanceert digitaal leerplatform voor alle klassen van het voortgezet onderwijs: School24. School24 werkt uitsluitend samen met scholen om zo de strijd aan te gaan tegen kansenongelijkheid in het onderwijs.

Van examenleerlingen naar álle leerlingen

Met OnlineSlagen helpen we examenleerlingen sinds 2014 bij het voorbereiden op de examens. De afgelopen jaren breidden we het trainingsaanbod uit en werkten we steeds meer samen met scholen en bedrijven als Albert Heijn, Lidl en Domino’s om alle examenleerlingen een gelijke kans te geven op dat diploma.

Nu zijn we klaar voor de volgende stap. We willen niet alleen examenleerlingen ondersteunen, maar álle leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Daarom lanceren we met trots het digitale platform School24.

Wat is School24?

School24 is het meest complete digitale leer- en lesgeefplatform voor het hele voortgezet onderwijs.

Zoals je van OnlineSlagen gewend bent, bevat het platform alles lesstof overzichtelijk bij elkaar en verschillende interactieve tools om het leren en lesgeven te verbeteren.

De lesstof wordt overzichtelijk gepresenteerd in verschillende vormen, zoals video, theorie, samenvattingen en heel veel oefenopdrachten. Leerlingen kunnen leren op de manier die het best bij hem past.

Ook buiten schooltijd persoonlijke begeleiding

Voor leerlingen is er de bijles-chat, waar ze al hun inhoudelijke vragen kunnen stellen. De chat is buiten schooltijd geopend: op schooldagen van 15:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 18:00. Wanneer de leraar niet beschikbaar is, staat School24 voor je klaar!

Verminderde werkdruk voor leraren

Met de slimme toetsomgeving zien zowel de leerlingen als docenten snel waar de sterke en zwakke punten liggen. Eventuele leerachterstanden worden duidelijk in kaart gebracht en kunnen met behulp van het platform systematisch worden ingehaald. Ook helpt School24 hen bij het opgeven en nakijken van huiswerk. Zo worden leraren waar mogelijk ontzien en kunnen zij focussen op persoonlijke begeleiding van de leerlingen.

De strijd tegen kansenongelijkheid in het onderwijs

School24 richt zich uitsluitend op de samenwerking met scholen, om iedere leerling op school gelijke kansen te kunnen bieden. Deze samenwerkingen gaan uit van blended learning: door de krachten van fysiek en digitaal te bundelen, streven we naar kansengelijkheid in het onderwijs.