Inhaal- en ondersteuningsprogramma's 2020 - 2021

Inhaal- en ondersteunings
programma's
2020 - 2021

Door de subsidieregeling ''inhaal- en ondersteuningsprogramma's'' kunt u als school budget aanvragen om leerlingen extra te ondersteunen of achterstanden weg te werken. Wij helpen u hier graag bij!

VMBO, HAVO & VWO

OnlineSlagen

OnlineSlagen is het meest complete en geavanceerde online leerplatform voor de eindexamens. We bieden online examentrainingen aan voor examenkandidaten, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar schoolexamentrainingen. De kosten van de trainingen kunnen volledig vergoed worden met de aanvraag van de subsidieregeling inhaal- en  ondersteuningsprogramma’s.

Op deze manier kunnen eventuele achterstanden worden weggewerkt en leerlingen extra worden ondersteund gedurende het komende schooljaar. Leerlingen kunnen zelf direct aan de slag en docenten krijgen inzicht in de leerprestaties.

Waarom OnlineSlagen?

online examentraining en online bijles video's

Herhaal alle lesstof

Alle lesstof wordt herhaald met geanimeerde video's die leerlingen kunnen bekijken waar, wanneer en hoe vaak ze willen. De lesstof is gemaakt door 1e graads docenten en onderwijsdeskundigen en sluit aan op het curriculum van de gehele bovenbouw.

online examentraining en online bijles hoge cijfers

Slimmer oefenen

De gebruiksvriendelijk van het platform maakt het leuker om te oefenen en houdt leerlingen gemotiveerd. Leerlingen kunnen zelf hun eigen leerpad bepalen op basis van voorkeur en competentie. Door stap voor stap uitleg en directe feedback weten leerlingen altijd waar ze aan toe zijn.

online examentraining en online bijles slim leren

Inzicht en toetsing

Zowel leerlingen als docenten krijgen inzicht in voortgang en resultaten. Op deze manier kan er gericht geleerd en ondersteund worden. Door zelftesten en diagnostische toetsen weten zowel leerling als docent exact wanneer leerlingen klaar zijn voor het examenjaar.

Gratis proefaccount aanvragen

Wilt u een demonstratie van de leeromgeving, een gratis proefaccount of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op en we helpen u verder!

06-30645291

info@onlineslagen.nl

Over de subsidieregeling 2020 - 2021

Over de subsidieregeling
2020 - 2021

Scholen en instellingen uit het voortgezet onderwijs kunnen subsidie aanvragen om leerlingen extra ondersteuning te bieden vanwege leer- en ontwikkelingsachterstanden, de inhaal- en ondersteuningsprogramma’s 2020 – 2021De kosten voor bovenstaande diensten kunnen volledig vergoed worden door het aanvragen van deze subsidie.

“Alle typen kosten zijn subsidiabel, waaronder salariskosten voor degenen die het programma verzorgen, aanschaf van materiaal of methodes om het programma vorm te geven (zoals extra werkbladen of oefenmateriaal of digitale programma’s) en indien nodig de huur van een ruimte. Scholen kunnen ervoor kiezen om externe docenten in te huren of een derde partij te betrekken die het inhaal- of ondersteuningsprogramma geheel of gedeeltelijk uitvoert.” (bron: https://wetten.overheid.nl/BWBR0043564/2020-05-26)

Hieronder kunt u meer informatie vinden. Als gewenst kunnen we u ook assisteren met het aanvragen van de subsidie.

Partners