Nieuws

Nederlandse vlag geslaagd eindexamen

27 juli 2020

Meer leerlingen geslaagd voor eindexamen

Volgens een steekproef van het AD gaf een derde van de middelbare scholen dit jaar álle examenkandidaten een diploma. Dat is 5 keer meer dan normaal. Dit komt voornamelijk doordat leerlingen vanwege de coronacrisis meer tijd hadden om te leren voor de laatste schoolexamens. De afsluitende toetsen zijn namelijk over een langere periode uitgesmeerd. Ook mochten scholen extra herkansingen toestaan. 

Toch zijn deskundigen ervan overtuigd dat de diploma’s evenveel waard zijn als die uit eerdere jaren. 

7 april 2020

Examentraining voor medewerkers

Medewerkers die dit jaar eindexamen zouden doen konden kosteloos gebruik maken van een online examentraining. Inmiddels hebben 5000 medewerkers hiervoor een voucher ontvangen. Dit jaar gaat het even wat anders omdat het centraal examen niet doorgaat. Daarom kunnen medewerkers de voucher nu gebruiken voor ondersteuning voor alle schoolexamens. Met de voucher krijgen medewerkers toegang tot de trainingen van www.onlineslagen.nl. Zij kunnen hier 24 uur per dag, zeven dagen in de week, terecht voor ondersteuning in alle vakken. Albert Heijn wenst alle medewerkers veel succes met hun schoolexamens.

leerling maakt online examentraining van onlineslagen op laptop en telefoon

 23 maart 2020

Gratis online examentrainingen voor examenkandidaten
op de middelbare school

Al meer dan 20.000 examenkandidaten hebben zich afgelopen week aangemeld voor de gratis online examentrainingen van OnlineSlagen. De organisatie heeft besloten examenkandidaten tot en met 6 april kosteloos toegang te bieden tot het gehele online leerplatform. Door de maatregelen om het coronavirus aan te pakken missen examenleerlingen cruciale weken op school. 

 5 maart 2020

OnlineSlagen helpt Albert Heijn bij ondersteuning eindexamenkandidaten

OnlineSlagen, de grootste aanbieder van online examentrainingen in Nederland, gaat dit examenjaar een samenwerking aan met Albert Heijn. Via een digitale leeromgeving kunnen examenkandidaten die bij Albert Heijn werken, gratis online examentrainingen volgen. Met digitale trainingen kunnen scholieren zich online, onafhankelijk van tijd of plaats, voorbereiden op de centrale eindexamens. Een mooie aanvulling op de klassikale lessen.