Lesstofontwikkelaar (VO)

Gezocht: Docent middelbare school, die mee wil werken aan het lesgeven van de toekomst.

OnlineSlagen start met de ontwikkeling van een digitaal platform voor alle hoofdvakken in het middelbaar onderwijs. In samenwerking met onze digitale leerfunctionaliteiten zorgen we voor een betere en leukere manier van leren en lesgeven

Iedere leerling leert anders; leerlingen krijgen zelf de leiding in het bepalen van hun eigen leerpad en leren op basis van voorkeur en competentie. Wij geven ze de tools en inzichten om dit succesvol te doen.
Naast het leren streven we ook naar de ideale manier van lesgeven. Docenten krijgen real time inzicht in de voortgang en het leergedrag van leerlingen waardoor ze leerlingen gerichter en efficiënter kunnen ondersteunen. Ook kunnen docenten communiceren via het platform om leerlingen op afstand te kunnen ondersteunen en feedback te geven.

Om dit op te zetten geloven wij in een solide basis, waar vanuit we verder kunnen bouwen. Deze basis is de (huidige) lesstof. Opnieuw opgezet, deels gebaseerd op bestaande stof en aangevuld met jullie eigen interpretatie van lesgeven en persoonlijk onderwijs. 

Deze zomer willen we de inhoud van deze vakken opzetten, zodat leerlingen aankomend schooljaar kunnen beginnen. Hiervoor zoeken we docenten voor vrijwel alle middelbare schoolvakken die het ontwikkelproces willen overzien, waarbij zij met een team de leerstof zullen ontwikkelen.

Wat vragen wij:

  • Bepalen van de inhoud van de lesstof en het uitzetten van leerlijnen;
  • Kwaliteitscontrole op de lesstof;
  • Het overzien van het ontwikkelproces van de lesstof;
  • Een vernieuwende blik op lesgeven;
  • Ruime beschikbaarheid in de zomermaanden.

Wat bieden wij:

  • Ruime vergoeding met mogelijkheid tot meedelen in de omzet van het bedrijf
  • Eigen online omgeving voor je klassen;
  • Flexibele uren en zelfstandig werken op afstand
  • Meewerken aan het lesgeven van de toekomst;

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@onlineslagen.nl of rechtstreeks via sms, whatsapp of per telefoon, met Luuk Wagenaars op 06-224 221 13

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Luuk Wagenaars

Luuk Wagenaars

Eindverantwoordelijke lesstofontwikkeling