Lesstofontwikkelaar Biologie (vmbo/havo/vwo)

Kom jij samen met ons werken aan het lesgeven van de toekomst?

Gezocht: Docent Biologie middelbare school die mee wilt werken aan het lesgeven van de toekomst

OnlineSlagen is een digitaal platform voor het oefenen en begrijpen van alle hoofdvakken in het middelbaar onderwijs. Aan de hand van onze digitale leerfunctionaliteiten zorgen we voor een betere en leukere manier van leren en lesgeven.

Iedere leerling leert anders; leerlingen krijgen zelf de leiding in het bepalen van hun eigen leerpad en leren op basis van voorkeur en competentie. Wij geven ze de tools en inzichten om dit succesvol te doen.

Naast het effectieve leren, streven we ook naar een ideale manier van lesgeven. Docenten krijgen in real time inzicht in de voortgang en het leergedrag van leerlingen, waardoor ze leerlingen gerichter en efficiënter kunnen ondersteunen. Ook kunnen docenten via het platform leerlingen op afstand ondersteunen en feedback geven.

Om dit te kunnen realiseren geloven wij in een solide basis, vanuit waar we verder kunnen bouwen. Deze basis is de (huidige) lesstof. Als lesstofontwikkelaar ga je deze lesstof opnieuw opzetten. Dit doe je deels gebaseerd op bestaande stof en aangevuld met jouw eigen interpretatie van lesgeven en persoonlijk onderwijs.

Wat vragen wij:

  • Bepalen van de inhoud van de examenstof en de voorexamenstof voor het vak Biologie;
  • Kwaliteitscontrole op de lesstof;
  • Het overzien van het ontwikkelproces van de lesstof of het zelf ontwikkelen ervan;
  • Een vernieuwende blik op lesgeven;
  • Het uitzetten van leerlijnen.

Wat bieden wij:

  • Mogelijkheid tot meedelen in de omzet van het bedrijf;
  • Eigen online omgeving voor je klassen;
  • Meewerken aan het lesgeven van de toekomst.

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons per mail (luuk.wagenaars@onlineslagen.nl) of telefoon (sms, WhatsApp of bel naar 06-22422113)

Luuk Wagenaars

Luuk Wagenaars

Eindverantwoordelijke lesstofontwikkeling