Nieuw gratis oefenplatform Examenbuddy helpt examenleerlingen leerachterstand weg te werken

Nieuw gratis oefenplatform Examenbuddy helpt examenleerlingen leerachterstand weg te werken

30 maart 2021

Vanaf 30 maart 2021 kunnen examenleerlingen zich voorbereiden op de eindexamens met behulp van het gratis oefenplatform Examenbuddy. Op dit platform kunnen leerlingen oude examens oefenen of examenopgaven filteren op onderwerp. Examenbuddy is een initiatief van OnlineSlagen om examenleerlingen extra te ondersteunen in coronatijd. Het platform is te bereiken via Eindexamenbuddy.nl.

Gelijke kansen voor alle examenleerlingen

Ondanks de door het afstandsonderwijs toegenomen leerachterstanden, heeft het Ministerie van Onderwijs besloten dat de eindexamens dit jaar doorgaan. Een belangrijk onderdeel van de examenvoorbereidingen is het maken van oude examens. De gratis Examenbuddy maakt dit onderdeel toegankelijk voor alle leerlingen.

Inzicht in resultaten per onderwerp

Op het platform Examenbuddy staan alle examens van de afgelopen tien jaar, voor alle vakken en niveaus. Examenleerlingen kunnen volledige examens of examenopgaven per onderwerp maken, altijd en overal. Naast een totaalcijfer kan de leerling ook inzicht krijgen in zijn voortgang per onderwerp. Zo weet de leerling wat goed gaat en waar hij nog extra aandacht aan moet besteden.

Extra steun in coronatijd

Met Examenbuddy wil OnlineSlagen bijdragen aan het inhalen van leerachterstanden en verkleinen van niveauverschillen tussen leerlingen. “De eindexamens gaan ondanks de coronacrisis door. Met deze gratis tool willen wij examenleerlingen helpen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden”, aldus Nick Ewbank, algemeen directeur van OnlineSlagen. 

30 maart 2021

Vanaf 30 maart 2021 kunnen examenleerlingen zich voorbereiden op de eindexamens met behulp van het gratis oefenplatform Examenbuddy. Op dit platform kunnen leerlingen oude examens oefenen of examenopgaven filteren op onderwerp. Examenbuddy is een initiatief van OnlineSlagen om examenleerlingen extra te ondersteunen in coronatijd. Het platform is te bereiken via Eindexamenbuddy.nl.

Gelijke kansen voor alle examenleerlingen

Ondanks de door het afstandsonderwijs toegenomen leerachterstanden, heeft het Ministerie van Onderwijs besloten dat de eindexamens dit jaar doorgaan. Een belangrijk onderdeel van de examenvoorbereidingen is het maken van oude examens. De gratis Examenbuddy maakt dit onderdeel toegankelijk voor alle leerlingen.

Inzicht in resultaten per onderwerp

Op het platform Examenbuddy staan alle examens van de afgelopen tien jaar, voor alle vakken en niveaus. Examenleerlingen kunnen volledige examens of examenopgaven per onderwerp maken, altijd en overal. Naast een totaalcijfer kan de leerling ook inzicht krijgen in zijn voortgang per onderwerp. Zo weet de leerling wat goed gaat en waar hij nog extra aandacht aan moet besteden.

Extra steun in coronatijd

Met Examenbuddy wil OnlineSlagen bijdragen aan het inhalen van leerachterstanden en verkleinen van niveauverschillen tussen leerlingen. “De eindexamens gaan ondanks de coronacrisis door. Met deze gratis tool willen wij examenleerlingen helpen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden”, aldus Nick Ewbank, algemeen directeur van OnlineSlagen.