Vacature

Vacature

Beginnend influencer én examenleerling?

Word Social Ambassador van OnlineSlagen

Beginnend influencer én examenleerling?

Word onze Social Ambassador!

Zit jij in het examenjaar en ben jij een echte social media fanaat? Besteed jij uren aan het maken van de perfecte posts? Ben jij een startende influencer en heb je een groeiend kanaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn OnlineSlagen: het grootste online leerplatform voor de examenklassen. Wij bieden voor bijna elk vak en niveau hoogwaardige en complete online examentrainingen, waarmee jij je in no time klaarstoomt voor de examens.

Fysieke examentrainingen zijn erg duur en daarom niet voor iedereen mogelijk. Onze online trainingen zijn wél voor iedereen betaalbaar en minstens net zo goed! De trainingen bevatten alle lesstof die je moet kennen voor de school- en eindexamens in de vorm van o.a. video’s, samenvattingen, begrippenlijsten en oefenopgaven. Jij leert op jouw tempo, waar en wanneer je maar wilt.

Zo is examenstress verleden tijd!

Word Social Ambassador

Wij geloven in de kwaliteit en toegevoegde waarde van onze producten. Daarom willen wij zoveel mogelijk examenleerlingen helpen bij het behalen van hun middelbareschooldiploma. En jij kan ons helpen om die examenleerlingen te bereiken, als social ambassador van OnlineSlagen.

Jij introduceert ons product bij jouw volgers door middel van een origineel stukje content. Hoe dit er precies uitziet bepalen we in overleg met jou.

Wat bieden wij?

  • Gratis toegang tot al onze examentrainingen (t.w.v. 315 euro)
  • De mogelijkheid om een toffe winactie te organiseren voor jouw volgers

Lijkt het jou leuk om onze social ambassador te worden? Neem contact met ons op via caren.stevens@onlineslagen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Caren Stevens

Caren Stevens

Marketing & Communicatie