Geslaagd! Wat nu?

Open Dagen 2019/2020 | Schrijf ze in je agenda!

Heb je nog geen idee wat je wilt gaan studeren? Of twijfel je tussen verschillende opleidingen? Tijdens een open dag maak je kennis met verschillende opleidingen, universiteiten en Hogescholen. Je kunt de sfeer proeven, docenten ontmoeten en vragen stellen aan studenten. Het is dé ideale manier om te kijken welke opleiding het beste bij je past. Zorg dus dat je optijd de belangrijkste open dagen in je agenda schrijft. De open dagenkalender vind je hier.

Lees meer…

KEUZE-3-DAAGSE op de Hogeschool van Amsterdam

Ben je je aan het oriënteren op een studie, maar kom je er niet uit? Misschien is de Keuze-3-daagse op de Hogeschool van Amsterdam dan iets voor jou! Deze keuzecursus is voor iedereen die wat extra hulp kan gebruiken bij het kiezen van de juiste studie. De Keuze-3-daagse bestaat uit twee cursusdagen en één gesprek met de keuzecoach. Het resultaat is een gericht actieplan om uiteindelijk zelfstandig een bewuste studiekeuze te kunnen maken.

Lees meer…

Webklassen | Online proefstuderen op de RUG

Zit je op het vwo en wil je graag weten hoe dat is, studeren? Wil je uitvinden of een studie écht bij je past? De Rijksuniversiteit Groningen biedt voor iedere bacheloropleiding een webklas aan. Een webklas is een door de RUG gemaakte cursus in Nestor (een elektronische leeromgeving) voor scholieren uit 5 en 6 vwo. De inschrijving voor de webklassen is geopend, dus wees er snel bij! De inschrijving loopt tot 16:00 uur op donderdag 22 februari 2018.

Lees meer…

Sluit Menu
0
×

Winkelmand