Gratis examenbundels voor iedere leerling

Zowel digitaal als papier. Meld direct jouw leerlingen aan!

Waarom gratis examenbundels?

Kansengelijkheid en kwaliteitsonderwijs voor iedere leerling, dat is onze missie.  

Wij dragen hieraan ons steentje bij door lesmateriaal, ondersteuning en onderwijstools van hoge kwaliteit, zo toegankelijk mogelijk te maken.

Zo hebben we online examentrainingen en lesmethodes (www.school24.nl) ontwikkeld, die beschikbaar zijn voor een fractie van ‘normale’ tarieven. We bieden i.s.m. stichting studiezalen gratis examentraining aan kinderen in kansarme situaties. Ook ontwikkelen we continue gratis onderwijstools en materialen, zoals dus onze (digitale) examenbundels.

Zo maken we de markt voor leermiddelen competitiever, de kosten voor het onderwijs lager en blijft er meer budget over om leerlingen zo goed mogelijk onderwijs te kunnen bieden.

Digitale examenbundel

Haal het meeste uit het oefenen met examens! 

In de gebruiksvriendelijke oefenomgeving van OnlineSlagen kunnen leerlingen hele examens oefenen of examenvragen maken per onderdeel. Opgaven worden automatisch nagekeken en leerlingen krijgen inzicht in sterke en zwakke onderwerpen. Moeilijke opgaven zijn voorzien van extra uitleg. Zo oefenen leerlingen sneller en gerichter met examenvragen.

In het docenten dashboard kun je de leerprestaties van leerlingen monitoren en leerlingen via het platform ondersteunen.

Lees meer…

Geef jouw leerlingen gratis toegang!

  1. Vul het aanvraagformulier hieronder in.
  2. Je ontvangt een e-mail met een formulier voor het aanmelden van leerlingen en eventueel docenten, en een linkje om in de ELO te plaatsen.
  3. In de mail ontvang je ook een verwerkersovereenkomst (modelovereenkomst privacy convenant). Jullie gegevens zijn bij ons veilig.
  4. Wil je eerst zelf nog een vooraankondiging versturen? In dit document vind je templates voor berichtgeving naar docenten, leerlingen en ouders.
  5. Wij versturen een e-mail aan alle leerlingen en docenten met inloggegevens en instructies. 
  6. Het docentendashboard en de klassen worden volledig door ons ingericht. Docenten en leerlingen hoeven dus niets zelf te configureren en kunnen direct aan de slag!

Wil je als leerling gebruik maken van de (digitale) examenbundel? Vraag dan een account aan via jouw docent. Iedere docent kan zich aanmelden!

Digitaal

vink

Meest gebruiksvriendelijke oefenomgeving

vink

Oefenen per onderdeel

vink

Inzicht in sterke en zwakke onderwerpen

vink

Extra uitleg bij moeilijke examenvragen

vink

Docenten dashboard voor inzicht in leerprestaties

Demonstratie digitale examenbundel

Wil je de leeromgeving eerst bekijken voordat je een aanvraag doet? Plan hieronder vrijblijvend een digitale demonstratie in en wij laten je alle mogelijkheden graag zien!

Papieren examenbundel

Wil je naast digitaal oefenen ook met papieren eindexamens aan de slag? Dat kan!

In de papieren examenbundels van OnlineSlagen starten leerlingen met de oriëntatietoets, en weten ze direct hoe ze ervoor staan. Vervolgens kunnen leerlingen, op basis van hun resultaten, advies vinden over de beste leerroute.

Er kan geoefend worden met hele examens of met examenopgaven per onderdeel. Lastige vragen bevatten stap voor stap uitleg van de antwoordmodellen. Met de slimme nakijktabellen krijgen leerlingen inzicht in sterke en zwakke onderwerpen.

Hoe bestellen? (coming soon)

Ook voor de papieren examenbundels vragen wij niets. Je betaalt dus enkel en alleen de druk- en verzendkosten. Deze kosten liggen tussen de E3,- en E9,50 per boekje.

Prijsverschil: “Snelle” en “goedkope” levering
Je kunt bij het bestellen kiezen voor een ‘snelle levering’ of ‘goedkope standaardlevering’. Bij de goedkope standaardlevering sparen we de bestellingen van alle scholen in Nederland op, en worden de bundels op 3 vaste momenten in het jaar gedrukt en geleverd. Zo houden we de kosten voor iedereen laag!

Je kunt op de bestelpagina (coming soon) de actuele prijzen van ieder boekje vinden. Je kunt hier ook alvast een offerte aanvragen, en dan ontvang je een mailtje zodra de bestelpagina beschikbaar is. 

Beschikbare vakken:
Aardrijkskunde, economie, bedrijfseconomie, geschiedenis, maatschappijkunde, wiskunde A, wiskunde b, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, NASK 1, NASK 2, Nederlands, Engels, Duits, Frans

Papier

vink

Oriëntatietoets en geadviseerde leerroutes

vink

Oefenen per onderdeel

vink

Inzicht in sterke en zwakke onderwerpen

vink

Stap voor stap uitleg van antwoordmodellen

vink

Betaal alleen druk- en verzendkosten

Offerte aanvragen

Je ontvangt de offerte per mail, inclusief een inkijkexemplaar.

Je betaalt alleen druk- en verzendkosten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Wil je een demonstratie van de leeromgeving en onze examenbundels of heb je andere vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder!

Thunder move
Chat
Iphone
Mail