Online Examentrainingen voor jouw medewerkers!

VMBO - HAVO - VWO

Door onze samenwerking met de corporate winkels van Domino’s kunnen we al veel extra leerlingen / bijbaners helpen om zich optimaal voor te bereiden op hun school- en eindexamens. Wij hopen dat jij als franchisenemer ook wilt deelnemen! Lees hieronder meer over OnlineSlagen.

Wat is OnlineSlagen?

OnlineSlagen is het meest complete en geavanceerde online leerplatform voor de eindexamens. We bieden online examentrainingen aan voor examenkandidaten ter voorbereiding op de school- en eindexamens.

Door middel van o.a. duidelijke animatievideo’s wordt alle stof uitgelegd. Leerlingen kunnen onbeperkt oefenen in de slimme leeromgeving waar zij persoonlijk inzicht krijgen in resultaat en voortgang. Hierdoor kan er leuker en efficiënter geleerd worden. Ook is er vanaf 1 april de bijles-chat waarin examenkandidaten al hun vragen kunnen stellen, 7 dagen per week. Op deze manier helpen we leerlingen de beste resultaten te halen voor hun schoolexamens en eindexamens.

Video's, samenvattingen en meer

Sommige leerlingen leren het best met kernbegrippen en samenvattingen, anderen zweren bij het gebruik van video. In onze trainingen wordt alle stof behandeld met animatievideo's, samenvattingen, flashcards / begrippenlijsten en stapsgewijze uitleg bij opgaven.​

Slimme oefenomgeving

Ieder onderwerp wordt geoefend met uitgebreide oefenopgaven, waarbij leerlingen zelf hun eigen leerpad bepalen. Door stapsgewijze uitleg, zelftesten en het leerlingen dashboard weten leerlingen precies hoe ze er bij ieder onderwerp voor staan. Daarnaast kunnen alle oude examens op een handige manier worden geoefend.

Bijles-chat

Leerlingen kunnen ook gebruik maken van de bijles-chat. Vanaf 1 april zitten onze examentrainers klaar om alle inhoudelijke vragen te beantwoorden van de leerlingen (7 dagen per week, 10:00-21:00) . Naast inhoudelijke vragen kunnen docenten en leerlingen het hele jaar op de chat terecht voor algemene support.

Compleet aanbod

OnlineSlagen biedt online (school)examentrainingen aan op alle niveaus. In ons vakkenpakket zitten maar liefst 13 vakken op havo en vwo niveau en 11 vakken op vmbo niveau. De eindexamentrainingen bevatten alle examenstof voor het centraal eindexamen. De schoolexamentrainingen zijn uitgebreid met SE stof, zodat leerlingen zich gedurende het gehele examenjaar kunnen voorbereiden op de (school)examens.  
Binnen de schoolexamentrainingen kunnen leerlingen leren op basis van hun eigen lesmethode. Hierdoor sluiten onze online trainingen naadloos aan op de inhoud van de klassikale lessen.

Deskundigheid & resultaat

Bij OnlineSlagen staat kwaliteit voorop. In samenwerking met ervaren eerstegraads docenten en onderwijsdeskundigen worden onze online trainingen zorgvuldig samengesteld en ontwikkeld. Ieder jaar wordt de lesstof opnieuw bekeken en aangepast. Loopt een leerling toch vast tijdens het leren, dan staan onze ervaren examentrainers klaar om vragen te beantwoorden via de chat. De combinatie van o.a. duidelijke uitlegvideo’s en theorie, een slimme oefenomgeving en de bijles-chat zorgt ervoor dat leerlingen gemiddeld 1,1 punten hoger scoren op het eindexamen. 

Tarieven Domino's

ONLINE
EXAMENTRAININGEN

Voor SE en CE

Frame 177 (3)

Video's over alle examenstof (SE + CE)

Frame 177 (3)

Samenvattingen en begrippenlijsten

Frame 177 (3)

Examenopgaven stap voor stap uitgelegd

Frame 177 (3)

Zelftesten en digitale examenbundel

Frame 177 (3)

Inzicht met het leerlingen dashboard

Frame 177 (3)

Bijles-chat (vanaf 1 april)

Alle vakken

€ 99,-  p.p

Online Examentrainingen voor jouw medewerkers

Wil je ook jouw medewerkers ondersteunen met onze online examentrainingen?
Meld jouw winkel(s) hieronder aan en we nemen z.s.m. contact met je op!

Kunnen we ergens mee helpen?

Wil je een demonstratie van de leeromgeving, licenties aanvragen of heb je andere vragen? 
Neem contact met ons op en we helpen je verder!

Thunder move
Chat
Iphone
Mail

+31 6 30 64 52 91

info@onlineslagen.nl